Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Rabu, 26 Disember 2012

57

hai hai hai
hahaha..dah lama tak update
sekarang baru ada semangat nak update
sebab kita ada lappy baru
seronok gilak okey bakalakau
haa gituh!
tu je nk gitau
kbai :D


Lots of Love

Ahad, 25 November 2012

56

sedihhhhh T_T

dear sayang,
maafkan kite sebab dah wat sayang terasa
kite bukan tak suka dengar lagu yang sayang bagi tu
tapi bagi lah masa kita nak dengar lagu tu betul2
kata2 sayang yang sayang cakap tadi dah cukup buat kite terasa
and lagi 1, masa kite balik kampung baru2 ney
kite terasa sangat sebab sayang takde text kite
memang lah harapan nak gayut tu takde
tapi setakat text tu boleh laa
kite duk tunggu je text dari sayang tau
sampai nye hati sayang kan? hurmm
tau tak kite dah banyak kali cakap ngan mak kite yg kite nak balik
tapi mak wat tak tahu je
ajak buat tempoyak lagi adalah
sayang, kite nak awak tahu yang kita cinta, rindu, sayang kat awak
and maafkan kite sebab buat sayang demam
maaf yee?
sayang awak :*


Lots of Love

Rabu, 14 November 2012

55

sayang..
rindu sama kamoo
sedih sebab kita dah tak macam dulu
rasa lain je
kenapa eh??
ya allah, kuatkan lah hati ku untuk terus mempercayai dirinya di saat kami berjauhan
aku teramat merindui nya

:'(


Lots of Love

Ahad, 28 Oktober 2012

54

assalamualaikum..
konichiwa..
annyonghaeseyo..
hello..

amboiii..banyak nyee..huhuhu
dh bpe lame dah tak update blog ney
errr...1,2,3 errmm..bpe ari eh.?
ehhh..biaq p lahh
fisrt sekali thanks to ALLAH sebab sy telah berjaya menduduki kolej pada sem dpan..
yey!! so do FADHILLAH ARIF BT GHAZI aka my bff
ngee (>_<)
ekcelli saya stress sikit pasal::
1.  tak dapat duit raya
2.  tunggu result final
3.  tak dapat jumpa si dia
hoh!! rinduuuuuuu rindu serindu rindu nyaaaaaa~~
mari sama2 !! yeahhh
oke2..ting tong!!
hahaaha
skunk sy active bertwitter
tapi tak best macam pesbuk pom !

semalam kan kita nangis oh
sebab si dia cakap bukan2
kita cakap kita tak pisah dengan dia
kita sayang dia
kita tak nak tak nak tak nak tak nak!!
akhir nya si dia gembira dgn kata kata kita semalam
cehh..buat suspen jew mucuk ney
hohohohohoho
almaklumlah tiga hari tak gayut
TIGA HARI okay!! TIGA HARI!! bukan tiga jam
stress duk kampung yang line macam nyawa nyawa ikan je
semalam dah balek lega hati mak nokkk :)
ok..tak tau nak tulis ape dah

assalamualaikum
annyong
adios
bye bye


Lots of Love

Sabtu, 6 Oktober 2012

53

demam final exam!!! yeahhh!!
best betul!! setadi cam ape tah !!
ahahahahaha
hope sem depan dapat result y memuaskan aty semua pihak
agagagaga
and hope dapat duk dlam u
22 kupon aku kumpul oh
lo tak dapat siap lah
letih2 aku kumpul
tak main lah beli2 ney
PEMALAS jew yg RAJIN nak menghabis kan duit PTPTN sebab nak beli kupon
ahahahahaha betol tak ?!!
betol lah kan?!! (angguk angguk)
bagus.!!paham bahasa betol korang ney sume :)
and ag satu
aku dan kawan kawan terpaksa menebalkan muka untuk mendapatkan kekomfeman duk at kompleks dengan menyanyi depan rektor ... koir lah konon nyeeee..laka laka jew..tak de orang tepuk pun..sedehhhh!!! kalau tak dapat duk dalam sem depan, bersiap lah sesapa yg ckap komfem tu yee :) bukan nak serang, nak tanya jew...jangan takot jangan takot (geleng geleng) hahaha :) hidup tak perlu tegur org lain dengan meninggikan suara, mengetatkan muka dan mengerut kan dahi yg dh sedia berkedut itu :D
oke lah
takde entry pasal si dia utk kali ney
tengah mengumpul idea nak tulis apa
tungguuuuuuu cuti sem k?!!
ADIOS !!!


Lots of Love

Rabu, 26 September 2012

52

hye uolss
entry kali ney is about him again..again..and again!!
DAMN!!how i miss him badly
huwaaaa...skunk agak jarang contact dy
yelaa..dh jadi orang bekerjaya gituu
i swear!!i miss him fucking badly!!
masa untuk dengar suara dia malam2 jew
siang??dapat dengar jugak..pagi2 kejut dia bangun
dia nk p keja so kena lah kejut..mase tu je lah nak denga suara dia :(
itu pun tak sampai sejam
malam pun dapat denga suara dia dalam pukul 10 lebih..paling lewat dalam pukul 11.30
sedih weh..rase laen..LAEN SANGAT!!
i dunno how i feel right now
semangat pun tak berapa nak ada
berharap sangat dapat jumpa dia dalam masa terdekat ney
aduhh..camne nak kawen cepat ney kalau asyik macam ney
sikit2 sedih..sikit2 touching
ermmm..mane penah jauh camney
aku takut dia berubah
TAKUT SANGAT
tapi rasa tu hilang sebab dia selalu cakap dia sayang aku sangat2
aku pun same
sayang sangat...tak mungkin aku berpaling dari dia sebab orang lain (mana ada orang lain daaa -.-)
dan yang paling ketara is......
dia dah tak nyanyi untuk aku sebab GITAR TAKDA!!!
huh ..!!sadis betul rasa ...
i think i can kill myself
miss u my dear
gambar2 n video dia jew jadi pengubat rindu aku at dia
UNTUNGLAH SAPE PAKWE DIA DUK DEKAT!!

khas untuk SI DIA:

baby, 
i missing u badly dear..syg tak mampu nak ucapkan kat baby sebab syg selalu cakap ney dalam aty sayang..syg tak nak bby sedih..tak dapat nak fokus..pew2 pun syg tggu bby blek...cepat tau ..bape kali dah mmpi jumpa bby :'(

                                                                                                                                       UR LOVE,
                                                                                                                                       Tieyah Kamarudin
  


Lots of Love

Ahad, 16 September 2012

51

uhuk uhuk !!batuk pulak..!ishh..besawang blog ak ney..dh nak dkt 2 bulan dibiarkan..biasa lettew
huhuhu
ekceli byk setoli nk moli ney haa..p xtau na setat dari mana..ermmm.. haaa..setat dari raya

raya baru2 ney tema kaler oyen (oren aka jingga)..tp ble ak blek u ad kawan ckp bju sme dgn JPK
apakah?? -..-
so,otometikelli ak dgn xrasmi nye jd JPK jugak..(mak aku pun same ohh :0)..dh2 mengarut..back to normal..hahaha
sikit kechiwa lah sebab xdpt nk pkai bju sme dgn buah aty sbb rye at kg lme sgt..haa...kan si dia dh merajuk..aiyaaa..APTB ..at kg tu dh laa pns, xde intenet, xde estero, line talipon pun nyawa2 ikan je..pedap jew den ase duk sne..aihh..tp ad jugak yg best nyee
DAPAT BANYAK DUIT RAYA
huhu..tp dh abes .. ngeee :D

NEXT!!
si dia telah berhijrah ke ALAMANDA,PUTRAJAYA
huwaaa..mkin jauh..bnyak dugaan
balek lha cepat yunk
mishing u muchmuch more!!
tapi xpe, dy nak kumpul duit lah!!bukan nak buat enjoy tapi nk kawen dgn ko haaa!!
"as long as u love me.
i'll be ur platinum,
i'll be ur silver,
i'll be ur gold"
[tibetibe jew..]

SETERUSNYA!!
yey!!next week last mggu kuliah
study week then final then HAPPY HOLIDAY!!
huhuhu
selonok nyeee
adessss..pastu result tah paper kan3??
hahaha...PADANMUKA!!

awk-awk, ite nk gtau something at awk ney ::

dear sweetheart,
awk tau x yg sy syg sgt at awk?. banyak kenangan kite kan? suka, duka, sedih, happy sume kite lalui sme2.. sayang awk ketat2..ngee~~sy belaja duk jauh dgn awk ney..awk dh ajar sy tentang erti SETIA..yee..saya setia tunggu awk at cney..takde nakal2 pun..awk pun sme tau..t kalau ad owg kacau awk gtau sy tau..bia sy tembak dy guna machine gun..bwahahaha ..( eksen jew lebih ) ..lebiu yunk [AINOL HAKIM HISHAM]

lot of love,
Tieyah Kamarudin

Lots of Love

Ahad, 22 Julai 2012

50


22.7.2012
hari yg ditunggu2 :D
TIEYAHAQIEYM telah genap SETAHUN..
yey!!*clapclapclap*
alhamdulillah..dalam perancangan utk keperingkat seterusnya
chewahh :)
insya allah berbuka nanti kitorang berbuka sama2
hee..seronok ^^

Lots of Love

Jumaat, 20 Julai 2012

49

NIKAH GANTUNG !!
waaa..teringin nyaaa..sebab apa?? sebab kita sah untuk wt pew2 jew..HALAL k..?! bley dating,pegang2 tangan, peluk2..heee :D
seriusly..SAYA NAK SANGAT !!
SAYA NAK JADI YANG HALAL UNTUK AWAK...
"MOHD AINOL HAKIM BIN HISHAM"

Lots of Love

Rabu, 18 Julai 2012

48

bismillahirahirahmanirahim..
alhamdulillah..dh nk masuk bulan ramadhan..insya allah..penuh puasa ^^,
ary kedua puasa genap lah setahun ..yey!!sonok nyee..xsangka ok sbb ley bthan dgn dy smpai setahun..hee :D hurmm..xtau dh nk update ape..huhu

"SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK"

Lots of Love

Jumaat, 29 Jun 2012

46

huu..begini lah nasib kne tinggal sowg2..sdey pdehhhh mak noks!!haaa kate kau!!nmpk x kesedihan dy at situ??okeokeoke..nak cter cket sal masalah yg mlanda diri ney..hurmmm..cmne nak mula eh??okeh..cmney lah..masuk sem baru ney ade jew prob..haiii..apa lagi lo bukan sal tawan2..ad pulak yg duk update status sal sahabat2..haha..aku igtkn at status dy tuh ad lah ditag nye nme ak tapi HAROMMM takde!!oppss!!lupa pulak..dah masuk sem baru mestilah dh dapat SAHABAT baru..dh lpe at titew ney haaa..yelaaa kans??spe lah iolss ney uolsss...act, i xde sahabat okeh..i just ada kawan jew..seriously..sbb ak blum jmpe sesapa yg care n sggup berkorban utk ak..ble fikirkan balek en..VODOH nyee ak sebab duk care n berkorban at owg len sdgkan owg tu xsedar pun apa yg dh aku buat..cam SHIT jew en??sory lah sbb aku bengang dol!!n now in new sem n new life, i NEED n MUST to be a SELFISH girl..haha..no need sahabat sebab susah nak cri..kawankawan sudahh..for me, my TAYAMMUCUKMUCUK is my SAHABAT..sebab,at dy lah tempat aku mengadu,menangis,happy..sume dy..dy faham n selalu ada utk aku..sayang awak lah baby :) hurmm..pening bila pikir sal kawan2 ney..sebab tu skunk aku duk pkir sal aku jew xpkir sal owg len dah..yelaaa..wt baek, salah..wt jahat pun salah..acano tu??haihh..and 1 ag..sem ney aku SANGATSANGAT kecewa dengan classmate aku..bukan apa..dah berpecah belah..ad puak2 pulak dah..aku rndu classmate yg dlu..yg pagi2 kumpul rmai2..tggu smpai sume ada bru gerak ke klas sme2..miss that moment a lot T.T huuu

Lots of Love

Sabtu, 23 Jun 2012

45

29 days to goooo!!!

yey!!ada apa dgn 29 ary tu??
haa..mai2 na cter cket
mai rapat2,dkat2..xmo p jauh2
mak jemah yg at situ tu
mai laa dkat cket
nk cter ney
haha
lagi 29 ary genap lah 1 tahun hubungan ktorang
bnyak sgt dugaan nyer
ish3
sian2
ble baik kang baik sgt
ble gaduh kang uishhhh
gaduh dengan bersungguh2 oooo
hahaha
tapi xley gaduh lama2
sunyiii
ary tu gaduh p ary tu jgak baek nyee
haaa
nampak x keSWEETan ktowg
agpom wt pew nk gduh lme2??
bkn best pom
haaa..lagi 1
memandangkan anniversary kitorang jatuh pada 2 ramadhan
(amboii..mengalahkan nak wt pengumuman puasa jew)
ktowg plan nak berbuka puasa bersama2
ololo..weet2 nyee
sbb xpnh berbuka puasa same
tu yg mcm jakun cket
bahahaha
xde laa..bkn pew, thun lpas ktorang duk jauh2
sbb tu xley nak berbuka sama2
still waiting for that golden moment
ehehe..
tu jew lah kowt keMERAPUan utk ary ney
ahaks!!papai

~STILL & ALWAYS LOVING U~
-MOHD AINOL HAKIM HISHAM-

Lots of Love

Isnin, 11 Jun 2012

42

erm..
semalam jmpe p pg d gaduh
sayang, sy xsuke gaduh nan awak
sy syg awk
p npe awk slalu ckp sy mcm2
skit sy ase
bnyak yg sy dh pndam
ermm..
mse awk kol tu sy nk cter sal mmpi sy
p xjd..mod xde
sbb mmpi tu syok sgt
erm...sy mnx mf nan sume salah sy at awk
n sy mfkan sume salah awk

~sayang selalu~


Lots of Love

Khamis, 7 Jun 2012

41


~DETIK TERINDAH~
hehe..layan lagu ney..teringat bambam sy
yunk, rndu nak denga yunk nyanyi lagu ney..
t yunk nyanyi oke??
sambil men gitar lah (bambam sy pndai men gtar..romantik x?? msti lahh..haha)
I LOVE U !!

Lots of Love

40

sayanggg...
hehe..baby rndu syg yee??
ololo..cyan dy kne tggl yee??
syg dh blek ney haa
syg pom rndu bby
muahmuah!!
t kte jmpe ok bby ??
I LOVE U ^^

Lots of Love

Rabu, 6 Jun 2012

39

rindu nye aq kat tieyah..rindu sngt.mcm setahun je tk jmpa.syg, mane kau berada skunk.aq betul2 memerlukan mu.hati bby selalu je berdebar2,tkut kehilangan syg...bby betul2 nk kawen dgn syg.b dh tk sape2 selain hidup syg.rindu nye.peluk la b syg.supaya aty mu sellu mekar dihati ku.walaupun perit syg tempuhi tapi susah lagi bb nk pikul tgggjawap ini..i love u syg


Lots of Love

Isnin, 4 Jun 2012

38

maafkan bby.bukan niat bby nan melukekn hati syg.tpi hati bby ase cm sakit..sakit sbb tk tw nk melepaskn kn kasih syg bby kat syg.i m sorry..bby akan cube ubh sikap bby untuk syg.untuk yunk tercinta ini...bby tk dpt nk mnyambut air mata syg.sbb air mata syg sungguh suci..akn ku cube sedaya upaya bby supaya air mta syg, bby dpt smbut.


kenape...................................................................................................aku rase kekurangan je...mcm mne la mse dpn bby nnti..syg'''''''''''''''''''''tolong,,.tolong tunjuk kn kebenaran.
sape la bby pd syg smpi kn bby melukakan hati syg..byebye.muah

i love love love
i miss miss miss youu

i i
i -------

Lots of Love

37

sy mnx maaf at awk sbb menangis ag
sy trase aty nan awk sebab awk dh mle kua kan perkataan BOSAN!!
awk dh bosan nan sy
apa tanda nya tu?
tu adalah tanda2 awk nak pergi dr sy
np awk kesah sgt nan perangai sy??
dh mang sy xbnyak ckp kan
awk, sy sabar nan perangai awk
sy maafkan awk setiap kli awk mntak maaf
tu xckup ag ew awk??
kalau sy mntak at awk 1 bnde ney jew
MASA SAYA
masa saya tggu awk balek dr lepak nan kwn2 awk
klau setakat bpe minit xpe lah
ney jam2 sy tggu awk blek
sy sggup bersengkang mata utk awk
sy sggup kne marah utk awk
p awk xpnah sdar nan ape yg sy dh wt utk awk
xpelah awk..sy redha :'(

Lots of Love

Ahad, 3 Jun 2012

36

1+1=2 mata sya selalu melihat wajah awk..

12+12=24 jam sye slalu memikirkan awk..
.
3+4=7 hari dlm sminggu sye sntiasa rindukan awk
..
6+6=12 bln sye sntiasa memerlukan seseorg mcm awk..

2+2=4ever sye akn tetap m'nyayangi awk..

2-2=0 hati sye sbb awk tinggal kn sye..


bby..syg dh anta msj ney at bby en
p syg post ag at cney sbb syg ase msj ney sweet jew
kan yunk kan??
hehe..ney lah yg syg ase ble nan bby
I LOVE U!!!!!!!!!!!!

Lots of Love

Khamis, 31 Mei 2012

35


thanks yunk for replying my post earlier ..
awk sweet sgt..muahmuah!!
ok now out of topic
skunk nk cter sal penyanyi kesayangan ku
shah indrawan ismail aka tomok
skang dh jd bapa
alhamdulillah..selamat segala proses kelahiran putera sulung nye yg diberi nama Arrianshah Akid
jap ag upload pic si tembam yg omey2 ney k??
seyes!!gewam nk chobit pp dy y gebu tuh ^^
|
|
|
v


ini lah bby abam mok kte ^^


Lots of Love

34

huhuh.terharu nye dg kate2 syg...dalam bahasa budiman sweetnye.hhee.gatai syg ni nk tunang awal2...sabo ye syg.kalu duit bby cukup.bby trus kawen dgn syg.ape la nk jadi dgn ku ini...tk sbar2 nk kawen..hehe.org lain jgn dgki pulak.sy syg tieyah..syg sngat....dialah pompuan yunk ku syg sekali.tk da pompuan lain dh selain dia..kesian syg asyik kena marah je dgn bby...tpi tkpe..tiah tetap comel..bangga tiah..huhuhu..tata


Lots of Love

Selasa, 29 Mei 2012

33



sepanjang cuti sem 2 bulan ney ramai pulak kawan2 bertunang
terasa nk bertunang jugak lah (smbil gosok2 pipi)
tapi apa kan daya hanya mampu bertunang di FB sje ( sambil kepala hantuk at dinding..adoiii..sakettt)
nak tunang jugakkk
hukhuk (wt mke comel)
mesti best dh jadi tunang orang kan tawan2 ??
apasal kau gatai sgt ney tieyah??macam lah ainol tu nak tunang ngan kau !! -.-
ehhh..mestilah dia nak..ary tu dy ad ckp nak tunang nan kte..p kne tggu setahun dua ag lah
oke fine!!
ahahaha..dh2..berangan jew kje ko..p tengok noti FB tuh..dh menunggu tuu
kfine!!
seyes saya nak tunang ngan awak MOHD AINOL HAKIM yayang!!
huuuu
nakjugaknakjugak!!

insya allah lo ad rezeki kte tawen terus!!xyah tunang2..yey!!sonok nyee (lompat2 atas katil)
ahaha..over lah kau!!


p/s :: I LOVE U BUDAK GEDIK!! ^^,

Lots of Love

Selasa, 22 Mei 2012

32

dh 10 bulan dh
alhamdulillah
hubungan kita dh hampir setahun lamanya
baby,syg igt nak smbut our 1st anniversary nnti p cam xbole jew
yelah, bby kan belajar
syg pun same
xpelah..nanti rye kte dh janji nak pkai bju kaler sme kan?
hee..dengan ini syg nk cakap
SAYA SAYANG AWAK
;]

Lots of Love

Selasa, 15 Mei 2012

31

aq telah membuatkan seorang gadis menangis semalam.kesian dia..bukan niat ku untuk melukakan hati nya...kadang2 aq tidak mengerti akan diriku ini...syg bby mintak maaf..tenang hatiku berkata, melepaskan perasaan lega...adakah dia akan memaafkan aq...aq betul2 tidak sedar yunk aq telah menhancur kan hati nya...maaf kan bb syg.....sape la sy untuk meyakit kan hati mu.

tapi aq pelik..kenape bila aq marah aq terasa ingin menyakitkan hati nya...dan kenape bila melihat air matanya aq menjadi sebersalah...jahatnya aq ini...tidak sanggup untuk melukakan hati nye lagy..sayang,engkau la segala2 untuku ini dan kamu jugak la akan dpt membina kebahagiaan ku ini..
hehehe.tapi bila dpat melihat senyuman mu kembali,hati ku merasa cukup lega...kerana senyuman mu itulah yunk membuat semangat ku semakin teguh..semakin mencintaimu..
I LOVE YOU SAYANG
I MISS YOU CAYANG AND
I LATE YOU DARLING

kepada



NORATIEYAH YUNK KU SAYANGI.......



habis untuk hari ini

Lots of Love

Jumaat, 11 Mei 2012

30

malam ney menangis lagi
hanya kerana sedikit kekhilafan
kau membuat air mata ku menitis lagi
sayang
tahukah kau tentang perasaan ku kini?
ku rasa kan aku bukan apa2 bagi dirimu
diriku hanya kau perlukan di saat kau bosan
kau pergi di saat aku memerlukan dirimu
aku tak kau pedulikan
kenapa sayang?
bagaimana dengan hatiku?
tidak kah kau merasakan betapa perit untuk aku melalui semua ini?
seorang diri
tanpa dirimu
terima kasih di atas keperitan yg kau beri
aku boleh tersenyum
namun, tiada siapa yg tahu apa yg bermain di dalam hati ku
andai kau membaca nukilan ini
fikir lah
apakah nilai diri ini kepada diri mu
maaf dari ku di atas kekhilafan diri ini :'(

Lots of Love

Rabu, 9 Mei 2012

29


...HANYA DIA...

sayangg
syg dh bce yg bby post tu
terima kasih yunk
syg menangis bace post bby tu
syg terharu sgt2
syg jnji tak kan lukakan aty bby
syg akn jage aty bby
bby laa bf yg pling sweet yg syg pnah ada
i love u so much dear :)
syg akan jage bby
syg akn jge hubungan kte ney smpai ble2
syg akn tggu bby jdi yg HALAL utk syg
tak kire lah lme mne pom
aty syg tak kan penah berubah
sebab bby lah yg terbaik yg penah syg ada
terima kasih jage syg smpai sekarang
terima kasih jage hubungan kite ney smpai sekarang
insya Allah ble ckup setahun nanti kte jumpa k bby ?
kte bukak puasa sme2
hehe
I LOVE U SO MUCH BABY
MOHD AINOL HAKIM
U R THE BEST I EVER HAD

Lots of Love

28

Inilah yunk ku harapkan selama ini....kadang-kadang Aku berfikir, masih ada lagy kah cinta sejati di dalam dunia setelah sekian lame ditinggal oleh dia.walaupun sudah 2 tahun dia tggal kan aq.aq masih teguh dan berani untuk mencintai orang lain,.......inilah wanita yunk telah menyedar kan aq.name nye NORATIEYAH.....Pada mulanya aq kurang yakin untuk mencintai nye,kerana takut dipermain-mainkan oleh dia.

makin hari makin terasa..lebih cepat daripada dijangka..????hati ku dapat merasa kan seolah-olah masih ada cinta lagi di hati ku ini....ooooohhhh;sayu nye bila mendengar suarenye...walaupun dia tidak semirip dgn ex aq.tapi noratieyah lebih dari segala2.bukan macam betina yunk telah menyakitkan hati ku ini...
kini aq sedar.aq redo atas segale2nye..aq bersyukur kerana allah temukan aq dgn dia...sayang,bby akan jaga sayang dgn sepenuh hati bby...akan ku korban kan cinta bby kepada sayang...untuk melihat senyuman mu yunk membawa kebahagiaan itu..akan ku tunaikn janji ku ini kepadamu....i love u sayang...hehe.agak panjang cerita ku ini....ape boleh buat...dh ini yunk ku rasa....
aq ingat aq tidak dapat lagy cinta sejati..rupe2 nye masih ada lagi yunk bermain di hati ku ini...aq bersyukur dgn nikmat yunk allah berikan...thank sayang.bby akan cube untuk membahagiakan syg walaupun ada halanganYA,,,bby akan berjanji KEPADA sayang dan akan tunaikan janji ini.....

SAYA SAYANG AWAK NORATIEYAH BT KAMARUDDIN

SELALU MERINDUI AWAK..muahMUAH...MMMMMMMMMMMMMMMMU
UUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH

TATA...

Lots of Love

Isnin, 7 Mei 2012

27

Tuhan, jagakan dia
dia kekasih ku
kan tetap milikku
aku sungguh mencintai
sungguh menyayangi
setulus hatiku

#Mohd Ainol Hakim bin Hisham :)

Lots of Love

Selasa, 1 Mei 2012

26

syg..
jjur syg ckp syg syg sgt at yunk
syg rndu sgt at yunk
kte dh lme xwebcam kan
ble dpt jew webcam msing2 mke cm pe tah
happy sgt2
ase cm lme ngat xjmpe
heee
meh nak shayam cket mucuk yayang ney
mmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
alamak!terlebih sudah :D


Lots of Love

Rabu, 25 April 2012

25

thank sayang sbb sggup mencerita tentang hidup bby.yunk la yunk terbaik untuk bby.bby syg syg.hiihih.sy syg awk noratieyah.smpi mati bby syg syg.....i love u...nnti kawen bby akn wat syg sebahagia yunk munkin.heheehini smpi sni je bby tulisssssss.mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh................................................................


Lots of Love

Isnin, 23 April 2012

24

yayang yayang..........
sory sbb tak letak lagu yg yayang nk tuuu
tak jumpe laa yayang
heeee
ney syg ltk lagu korea jew..xpe kans??
t ad lagu tu syg tuka k yayang
takmo sdey2;)

Lots of Love

Ahad, 22 April 2012

23

oke...post kali ney about our blog new look
omey2 tak?? omey2 kans ??
yayang ite pom ckp blog ney omey2
hik!!maceh yayang
ite wt ney sbb da bosan tgk blog y lame tu
nk jugak kasi lawa2 blog ite ney
malu at owg lain y duk stalk blog kte ney
hehe
y pling ite sukeeeeeeeee
ermmmmm
y petals rose jatuh2
cm romantik jew
kawen t nk wt petals rose jatuh2 jugak laa
bole kan yayang kan kan kan??
hehehe
t ite tuka pic awk tu y omey2 cket yee bby
huhuhuhu
ite sebena nye tak suka sgt kaler pink ney
p ble dh buat at blog ney
nmpk santek laa plop
hahaha
jambu btoiiiii !!
btw spe2 y sudi stalk blog ite ney
maceh yee yayang2 sume :)

Lots of Love

Ahad, 15 April 2012

22


lame dh tak update blog ney
fuhhh!!fffuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh!!!
bersawang sudah blog ney haaaaa
hehehe
bkn pew dah lme tak update sbb sejak cuti sem ney sibuk duk keje
hiks!!keje at cc saja
heee
and satu lagi bila balik dari keje jew sibuk melayan kerenah MOHD AINOL HAKIM BIN HISHAM ney
nk kene online facebook laa
webcam dgn dia
huhuhu
penat hilang lepas tengok muke dia
sweet tak??sweet tak??
heeee
saya tow saya sweet
lalalalalala
tu jew laa kowt post utk kali ney
kat atas tu pic dia masa kami webcam :)

Lots of Love

Isnin, 2 April 2012

21

oke..ri ney 2 april n semalam, 1 april bday bkal mak mertua sy..hahaha..(gatai !!) npe nan bday dy?? haaa..mstilah dpt bday bonus..yelaaa..dy kan gne celcom..seminggu lah bonus nyee..dan anak nye merangkap bf sy telah menggunakan bonus itu dengan baik sekali...hahaha..iaitu b'gyut dengan sy 24 jam..kau ada?? hahahaha..xckup dgn itu, kami b'webcam di fb..dia menggunakan netbook adik nya..hahaha..mmg bagus lah mucuk sy ney..love u lah syg :* :)

Lots of Love

Sabtu, 31 Mac 2012

20

sayangg...i love u haa...hiks!! wlaupom xdpt jumpe kte webcam pom bole kans sayang?! huhu..awk sgt tomey mse webcam..huhuhuhuhuhu..n sgt romantik sbb nyanyi2 utk sy..sy syg awk :)

Lots of Love

Khamis, 29 Mac 2012

19

syg maaf bby pasal smalam.bby menyakit kn hati sayang.maaf kan bby yek.mucuk.i love u syg.i miss u so much...


Lots of Love

Rabu, 28 Mac 2012

18

sayang,,ini adalah luahan hati sya....bby sangat menyanyangi sayang.tak taw kenape...:-)ape yunk bb taw.bby sayang sayang.sumpah sayang......bby sayang noratieyah dgn seihklas hati bby.semenjak sayank hadir dlm hidup bby.bnyak yunk berlaku dlm hidup bby.bnyk yunk berubh,....bby bkn mcm dulu....sayank awk.iiiiiiiiiiiiiiiii love uuuuuuuuuuuuu mama


Lots of Love

Sabtu, 10 Mac 2012

17

hey2
new song haa?
hahaha
yup !!
love this song damn much !!
aku jmpe lagu ney mse tgh tgk SYTYCD :)
sweet sgt lagu ney
tmbh2 ag Celine Dion yang nyanyi
ag lah berempah nyeee
ahahaaha
bez lo hyati btol2 lrik dy :)
aww aww..so sweet :D

Lots of Love

Sabtu, 25 Februari 2012

16

I'M BACK !!
yeah !! what for??
utk mengarut2 dalam blog y dah bersawang ney..hoho
ermm..act aku takde mood nak hepy2 skunk ney
sbb still in mood berkabung
berkabung sebab apa??
aku baru kehilangan seorang ayah sedare aka paklong aku
aku tak sangka sebena nye
sebab tengah ari sebelom dia meninggal aku ada jumpa dia naik moto sambil bawak 2 batang kayu
aku pom xtau dia nak wat apa dengan kayu tu
sebelom jumpa dia tu aku p umah dia nak peepee
aku otw nak balek umah dari u ney haa
aku singgah umah dia jap p takde owg
ada keta jew 2 bijik
pas lepas hajat aku pom balik lah
p kan mase aku terserempak dgn dia aku perasan muka dia masam jew
nampak muka dia xbape sihat
aku tak sangka yang aku just dapat bersama dia sampai umo aku 18 jew (nak masuk 19 dah sebenanya)
sejak aku sambung blaja ney aku jarang jumpa dia n TAKKAN jumpa dia dah
sedih woo
raya ni dah kurang sowg agi family aku
ermm
hanya doa yang dapat dikirim
semoga ailong aman di sana
owg selalu doakan ailong
al-fatihah :'(

Lots of Love

Isnin, 6 Februari 2012

15

semalam 5.2.2012
kte jmpe bf kte..weee..ske sangad2..tpi cian dye sbb xshat..bby, bby mkn ubt tow..syg syg bby..syg xmo bby skit..hehehe..cmtu lah cter dy..n satu ag..semalam sy dgn berani nye kuar sowg2..wahhh..xpnah kowt wt gtu..bese nye ad owg temankan..ney x..yelah,,sy pom dah xde kawan..kenapa??t lah sy gtau..haha..xde mod nak tulis sal tuh :)

Lots of Love

Selasa, 31 Januari 2012

14

aihh...da lame xupdate blog..bnyak sangat bnde y terjadi..suka,duka..sume ade..gado nan kawan..bwahaha..macam dak tecik men gado2..haaa...sal balak ak lax..ktowg still ag together2 ..sayang weh...dh 6 bulan...1/2 tahun wa cakap lu..ceh..cakap cam dah bertahun2..ekceli, dy ade cakap y dy nak tunang nan aku town depan..wehehe..gatal laa aok ney yek??mentang2 lah town depan dah 20 tahun..eee.. dah tua asenye...n paling bez town depan ak da last sem at uitm jengka ney..insya allah hujung town depan aku dah grad..xsabo ny nk abeh blajo..haaa..cakap sal uitm ney, ri ney ak ad peristiwa y xley nak lupe..nak tow pew?? ak n mmber kne redah BANJIR KILAT!! huhuhu,,sory lah ak xdpt nak upload pic tu sbb xamek pic pown ..hahaha..ktowg kne cepat sebab ade klas..klas DRAMA uolss..hahaha...basah kuyop kowt..dah laa blik tu ad erkon..bapak lah sejok nyer..mengegel2 aku dok lam bilik tu...dah laa malam ney ad test bm..xstudy ag..seb bek test tu bley tahan laa senang nyer..wehehe..susah pom ad jgak..sbb xbpe nak study :D
k lah..nak gayot plop..bnyak ngat story nak mory p nti lah ..ak update blog k..kbai<3

Lots of Love