Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Ahad, 28 Oktober 2012

54

assalamualaikum..
konichiwa..
annyonghaeseyo..
hello..

amboiii..banyak nyee..huhuhu
dh bpe lame dah tak update blog ney
errr...1,2,3 errmm..bpe ari eh.?
ehhh..biaq p lahh
fisrt sekali thanks to ALLAH sebab sy telah berjaya menduduki kolej pada sem dpan..
yey!! so do FADHILLAH ARIF BT GHAZI aka my bff
ngee (>_<)
ekcelli saya stress sikit pasal::
1.  tak dapat duit raya
2.  tunggu result final
3.  tak dapat jumpa si dia
hoh!! rinduuuuuuu rindu serindu rindu nyaaaaaa~~
mari sama2 !! yeahhh
oke2..ting tong!!
hahaaha
skunk sy active bertwitter
tapi tak best macam pesbuk pom !

semalam kan kita nangis oh
sebab si dia cakap bukan2
kita cakap kita tak pisah dengan dia
kita sayang dia
kita tak nak tak nak tak nak tak nak!!
akhir nya si dia gembira dgn kata kata kita semalam
cehh..buat suspen jew mucuk ney
hohohohohoho
almaklumlah tiga hari tak gayut
TIGA HARI okay!! TIGA HARI!! bukan tiga jam
stress duk kampung yang line macam nyawa nyawa ikan je
semalam dah balek lega hati mak nokkk :)
ok..tak tau nak tulis ape dah

assalamualaikum
annyong
adios
bye bye


Lots of Love

0 budak omey-omey komen :):