Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Jumaat, 29 Jun 2012

46

huu..begini lah nasib kne tinggal sowg2..sdey pdehhhh mak noks!!haaa kate kau!!nmpk x kesedihan dy at situ??okeokeoke..nak cter cket sal masalah yg mlanda diri ney..hurmmm..cmne nak mula eh??okeh..cmney lah..masuk sem baru ney ade jew prob..haiii..apa lagi lo bukan sal tawan2..ad pulak yg duk update status sal sahabat2..haha..aku igtkn at status dy tuh ad lah ditag nye nme ak tapi HAROMMM takde!!oppss!!lupa pulak..dah masuk sem baru mestilah dh dapat SAHABAT baru..dh lpe at titew ney haaa..yelaaa kans??spe lah iolss ney uolsss...act, i xde sahabat okeh..i just ada kawan jew..seriously..sbb ak blum jmpe sesapa yg care n sggup berkorban utk ak..ble fikirkan balek en..VODOH nyee ak sebab duk care n berkorban at owg len sdgkan owg tu xsedar pun apa yg dh aku buat..cam SHIT jew en??sory lah sbb aku bengang dol!!n now in new sem n new life, i NEED n MUST to be a SELFISH girl..haha..no need sahabat sebab susah nak cri..kawankawan sudahh..for me, my TAYAMMUCUKMUCUK is my SAHABAT..sebab,at dy lah tempat aku mengadu,menangis,happy..sume dy..dy faham n selalu ada utk aku..sayang awak lah baby :) hurmm..pening bila pikir sal kawan2 ney..sebab tu skunk aku duk pkir sal aku jew xpkir sal owg len dah..yelaaa..wt baek, salah..wt jahat pun salah..acano tu??haihh..and 1 ag..sem ney aku SANGATSANGAT kecewa dengan classmate aku..bukan apa..dah berpecah belah..ad puak2 pulak dah..aku rndu classmate yg dlu..yg pagi2 kumpul rmai2..tggu smpai sume ada bru gerak ke klas sme2..miss that moment a lot T.T huuu

Lots of Love

0 budak omey-omey komen :):