Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Sabtu, 25 Februari 2012

16

I'M BACK !!
yeah !! what for??
utk mengarut2 dalam blog y dah bersawang ney..hoho
ermm..act aku takde mood nak hepy2 skunk ney
sbb still in mood berkabung
berkabung sebab apa??
aku baru kehilangan seorang ayah sedare aka paklong aku
aku tak sangka sebena nye
sebab tengah ari sebelom dia meninggal aku ada jumpa dia naik moto sambil bawak 2 batang kayu
aku pom xtau dia nak wat apa dengan kayu tu
sebelom jumpa dia tu aku p umah dia nak peepee
aku otw nak balek umah dari u ney haa
aku singgah umah dia jap p takde owg
ada keta jew 2 bijik
pas lepas hajat aku pom balik lah
p kan mase aku terserempak dgn dia aku perasan muka dia masam jew
nampak muka dia xbape sihat
aku tak sangka yang aku just dapat bersama dia sampai umo aku 18 jew (nak masuk 19 dah sebenanya)
sejak aku sambung blaja ney aku jarang jumpa dia n TAKKAN jumpa dia dah
sedih woo
raya ni dah kurang sowg agi family aku
ermm
hanya doa yang dapat dikirim
semoga ailong aman di sana
owg selalu doakan ailong
al-fatihah :'(

Lots of Love

Isnin, 6 Februari 2012

15

semalam 5.2.2012
kte jmpe bf kte..weee..ske sangad2..tpi cian dye sbb xshat..bby, bby mkn ubt tow..syg syg bby..syg xmo bby skit..hehehe..cmtu lah cter dy..n satu ag..semalam sy dgn berani nye kuar sowg2..wahhh..xpnah kowt wt gtu..bese nye ad owg temankan..ney x..yelah,,sy pom dah xde kawan..kenapa??t lah sy gtau..haha..xde mod nak tulis sal tuh :)

Lots of Love