Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Sabtu, 13 April 2013

60

alhamdulillah..tamat sudah part 4..semester yang sgt mencabar even ada 2 paper je final..fuhhhh..killer subject nok! tp alhamdulillah carry mark okey sajoh tp tu lah nak result terbaik kena struggle masa final..and alhamdulillah jugak sebab masa final ECO and OB soklan boleh jawab sebab nak cakap susah takdelah susah mana tp nak cakap senang takdelah senang mana..apakah keling benor ayat nyee ni..hehehe..keysah pulak akuh?!  sekarang nih cuti 2 bulan..tak tahu nak buat apa kat rumah ni..jdi bibik jelah..nak jadi babysitter takde budak kecik pulak! hehehe..

citer pulak pasal budak busyuk saya nih..nk dekat 1tahun 9bulan..tak sangka dah lama dgn dia..syg dia sgt2..haa..teringat pulak ble borak dgn budak2 kelas baru2 nih..cmni citer nyee:-

cua bukak lagu "Dengarlah Bintang Hatiku"...

zur:  ni lagu tiyah..
cua: kenapa pulak?
zur: tiyah yang pasang lagu ni ari tu..best wehh
cua: ooo yeke? dapat mana lagu ni tiyah?
aku: pakwe kte yg bagi :)
aida: msti dia selalu nyanyi kat ko kan?
aku: memey lah.. dia nyanyi sambil main gitar :)
aida: wahh..best nyaa (sambil jerit2)
cua: untunglah
zur: pakwe kte pun pandai main gitar :D
aida: nak suruh pakwe aku main gitar jugak lah :D

aiii..macam2 budak kelas aku ni..perangai bebudak kelas aku ni macam2..seronok je ble ngan dorang..biasalah kalau dah sume perempuan dalam kelas..kecoh nyee jangan citer laa..masa kelas ECO je senyap..hahahaha..ehh..terciter pasal budak kelas pulak..td nak citer pasal budak busyuk tu..hehehe..

seriously, syg dia sgt2..kalau boleh hari2 nak tengok muka dia..hari2 nak tengok dia senyum..bila dia senyum   aku rasa itulah lukisan paling indah aku pernah tengok..nak buat dia happy tiap2 hari ..ble dia happy barulah boleh tgk dia senyum..hehe..tak lama lagi dia nak pergi jauh..perak.alahaii..jauh nya sayang..agak2 sampai ble nak jauh cmtu eh? tapi takpe sy tunggu awak..jangan risau..selalu tunggu awak..sy tau ini pengorbanan awak untuk kita :') sayang awak..ILOVEYOUBBY:*

okey..tak tahu nak citer apa dah..annyeong!! :)


Lots of Love

0 budak omey-omey komen :):