Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Isnin, 17 Jun 2013

67

     aslkum bagi yunk beragama islam...........hari ini sy akan menceritakan kisah sy dgn dia.Alhamdulillah hubungan sy dgn dia berjalan dengan baik..,,.Ape lagi yunk harus sy lakukan untuk membahagiakan sicomel ini,,.Makin hari hubugan sy dgn dia semakin rapat dan tk de mslah.....dh berape bulan tk jumpa dia akhir nye bertemu jua akhir..kerinduan telah pun menjadi saksi hubungan ini.i love you awak.....bye...pendek je tulis..hihihi.salam


Lots of Love

Sabtu, 18 Mei 2013

66

bismillahirahmanirahim..ni nak story pasal result final exam ari tu..hehe..dah berkurun baru nak citer..yee dop? heee..line tak de..tak bley nak update blog..alhamdulillah..saya berjaya dapat Dean List ^^ yeyyy...result ni actually for my mom yg dh lame mengidam nak merasa anak dia dpt DL ...alhamdulillah...merasa jugak akhirnya :') syukur sgt2 even tak bnyak sgt A nye xP



Lots of Love

Isnin, 6 Mei 2013

65

Dan dapat menjaga adik dgn baik...ehhh lari topik pulak kan ..sdp2 je ber cerita ...hehehehe..
      Saya sayang awk sangat  atieyah..bila yayang tk dapat melihat wajah syg rase seolah2 macam hidup ini tidak bermakna bagiku...itu bwu tk dapat tengok wajah.....KAlu tk dapat dengar sore ase nak nangis je ..punya la besar nye kasih sayang  yayang kepada awak bby...yayang pun taw dan dapat rasekan yunk sayang pun berperasaan same macam bby...Bila dapat tengok wajah sayang hati ini pandai berkata2..macm2..
        Dia kate awk comel cute...indah nye dapat  melihat wajah mu hari2...inila kuasa tuhan yang maha esa lagi maha penyayang...kalu kita gune sebetul2nya hati kita ini isyakallh..kita akan paham hati seseorg bila kita dapat rase yunk diri kita akan memberi kebahagiaan kepade dia...
         Dan yang paling aq suke usik  dia,bila dia ka
  tieyah:yayang
  hakim:ye bby...
  tieyah:yayang sayang bby tak?
  hakim:gila tk syang bby,yayang syang sngat kan bby.bagi yayang,bby la nyawa bby dan harapan bby nk
             menjadi lelaki yang berguna dn menjadi suami yang bertggungjawap...
  tieyah:eiii..suke nye suke nye...bby pun syang sngt bucuk2 nie...thanks sbb ade dalam hidup bby ni..
  hakim:same2..
     
         Dan paling aq suka bila merajuk..aku akan pujuk dgn ayat yunk paling dia nk dngr...bila malm selalu je gayot..ade satu malm dia kol aq tk agkat pun ..smpi lebih 50 kali..last2 aku agkat jgk...sbb nk tngk bby merajuk.dn ingin melihat keadaan dia bila kekasih ati dia tdk mengangkat telifon..
        sore manje di a pun bermula;
         tieyah:yayang,yayang pergi mane tk angkat telefon bby,,,
         hakim:yayang tak pegi mane pun, tido je..lagi pun malas la nk dngr sore syng..
        >dan dengar sore dia macam nk nangis je.mase itu la yunk rase untung nye dapat awk sbb meyayangi sy dgn sepenuh hati awk ..seterusnya;

       tieyah:sampai ati awak buat sy macam ni..ape salah sy pade awak,ape yunk buat awk jdi macam ni...
   >hati ku rase yunk bby ini seorang yung penyayang..seterusnya;
       hakim:ala bby,yayng bukan saje tknk agkat.yayang nk tngok bby nie betol ke syg yayang ni..nk tngok
                 sggp ke hidup dgn seorg leaki yang nakal macm yayng ni.
       tieyah:kalu yepun  jgn wat bby risau...bby syg kan yayang..syg sngt2.
       hakim:yelah2 yayng janji tk wt macam 2 lagi ye bby...sayang bby...i love you muah...
       tieyah:janji?ilove you too muah..
       hakim:janji sayang...jom la kita cakap2,rindula nk dngr sore bby yang merdu 2.
       tieyah:eeii ngade nye budak busyuk ni..geram nak cubit pipi tembam niee..
   
>sekian ini sajalah dapt ku mencerita kan tentang  diri saya dgn kekasih hati sy yang paling sy syg,atieyah..
   bagi di luar sne,jadilah lelaki macam saya bagi lelaki yang payah nk paham aty awek nye..
  dan bagi pompuan lak jgn la marah2 kan pakwe 2.kalu dia wt salah cube la ckp baik2.insallah hubungan kamu misti lame smpi la kamu sume berkawen....  
                                          TAMAT......ISI HATI MOHAMAD AINOL HAKIM BIN HISHAM


                                              I LOVE YOU BBY
                                              I MISS YOU BBY

                                               MUAH,MUAH,MUAH
                         MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhH

                   






 
                                                               


Lots of Love

64

Assalamualaikum BBY dan bagi orang yang mmbaca blog ini.Memang suratan takdir yang telah menentu hidup sy bersama bby..aku bersyukur pada mu yaallah.engkau lah yang maha mengetahui segala2nya...Bukan senang nk berjumpa seorang pompuan yang mcam awak tieyah...aku harap engkau akan menjadi milik ku buat selama-lamanya...amin..
               Dan aq akan ke perak tk lame lagi...aaaaaaaaaA,sedih nye bila nk tggl dia sorg2 kat jerantut....bby bersabar ye...yayang berjanji bila smpi perak yayang akn bekerja bersungguh2 kat sana nanti..,,,yayng akan mencari duit dan menyimpan duit secukup nya untuk kemudahan kita suatu hari nnti...yela bukan senang nk mencari lelaki mcam sya,yunk tampan lagi bergaya..dan lelaki yang telah lama bby idam2kan...
          yayang berterima kasih sangt2 kepada mak bby.kalu bukan kerana mak bby percintaan kita ini tk munkin boleh bertahan dgn lebih lama..Terima kasih mak dan ma kerana mem beri semangat kapade sy...ape yang tk lh lupe bila awek aq kata,yang mak syg suh jaga anak dia elok2 jgn wt benda tk senonh...inilah kali pertama dapat mak mertua mcam 2 sbb dia telah membimbing nor atieyah kejalan yang benar..ma sy pulak kata,cari la duit dari sekarang,baru la hidup ini senang, kereta boleh beli, rumah dn macam2 lagi...nk kawen pun tk susah,yela bila dh ade sume senang nk masuk meminang.bukan senang nk cari makmertua macam tieyah 2...bila org tua 2 dh mengharap along kenala buat betul2...
                   disebab kn kata2 kedua2 belah pihak ini lah membuat jiwa dan hati aku ini ingin berubah menjadi lelaki yang paling terbaik untuk awk tieyah...menhargai ape yang telah awak korban kan untuk sya awk...dan kepada mak sy pulak,along akan berjanji akan menjadi lelaki yang berguna suatu hari nanti..


Lots of Love

Rabu, 24 April 2013

63



aku menangis dalam diam
adakah keterlaluan sikap ku ini hingga kau sanggup menghukum aku sebegini?
hati ku hancur sayang..tak dapat aku nyatakan betapa hancur nya hatiku
tapi aku tahu kau pasti akan katakan bahawa hati mu lebih hancur
baiklah, aku faham :'(
andai kata nanti aku tiada kenanglah aku dlm doamu
kenanglah detik2 indah kita



I'M SUFFER IN SILENT T_T

Lots of Love

62

sejak kejadian hari tu, aku rasa yg dia dh lain. bukan sebab perempuan lain tapi sebab sikap aku, perangai aku.  aku akui sejak hari aku hampir hilang dia, layanan dia pd aku dah lain.  aku dh tak dpat dia yg dulu.  dia yg manja, jiwang. dah tak dapat.  aku menyesal sgt.  disebabkan perangai aku, aku dh tak dapat rasa nikmat bermanja dgn dia, jiwang dgn dia.  aku tahu, kasih syg dia dah kurang..walaupun dia tak cakap tapi aku rasa. tapi, entahlah..kehilangan dia satu penyeksaan pada aku.  aku sayang dia.  syg sgt2 tp tak mungkin aku akan dpt semula dia yg dulu.  aku hanya mampu berdoa, redha dgn apa yg berlaku.  aku berusaha untuk selamatkan hubungan ni T_T

I STILL IN LOVE WITH YOU YAYANG :'(


Lots of Love

Ahad, 14 April 2013

61

terlalu cinta

ya, itulah perkataan2 yg mampu aku ungkap betapa aku syg padanya.. tak mampu hati ini berjauhan dari nya, meninggalkannya, mengecewakannya kerana aku terlalu cinta..kerana dialah lelaki yg :-

- menemani aku sewaktu suka, duka
- tangis dan tawa aku hanya dgn dia
- dia pemberi semangat dan inspirasi
- dia tempat aku mengadu
- dia pendengar yang setia
- dia tempat bermanja
- dia...... dia bakal menjadi yang halal untuk ku..insya allah

ya allah, aku mohon padaMu, jodoh kan aku dgn dia, panjang kan lah jodoh kami, restuilah kami, berkatilah kami dengan rahmatMu ya allah :')

semoga akulah bidadarimu di dunia dan akhirat, sayang :')

Lots of Love

Sabtu, 13 April 2013

60

alhamdulillah..tamat sudah part 4..semester yang sgt mencabar even ada 2 paper je final..fuhhhh..killer subject nok! tp alhamdulillah carry mark okey sajoh tp tu lah nak result terbaik kena struggle masa final..and alhamdulillah jugak sebab masa final ECO and OB soklan boleh jawab sebab nak cakap susah takdelah susah mana tp nak cakap senang takdelah senang mana..apakah keling benor ayat nyee ni..hehehe..keysah pulak akuh?!  sekarang nih cuti 2 bulan..tak tahu nak buat apa kat rumah ni..jdi bibik jelah..nak jadi babysitter takde budak kecik pulak! hehehe..

citer pulak pasal budak busyuk saya nih..nk dekat 1tahun 9bulan..tak sangka dah lama dgn dia..syg dia sgt2..haa..teringat pulak ble borak dgn budak2 kelas baru2 nih..cmni citer nyee:-

cua bukak lagu "Dengarlah Bintang Hatiku"...

zur:  ni lagu tiyah..
cua: kenapa pulak?
zur: tiyah yang pasang lagu ni ari tu..best wehh
cua: ooo yeke? dapat mana lagu ni tiyah?
aku: pakwe kte yg bagi :)
aida: msti dia selalu nyanyi kat ko kan?
aku: memey lah.. dia nyanyi sambil main gitar :)
aida: wahh..best nyaa (sambil jerit2)
cua: untunglah
zur: pakwe kte pun pandai main gitar :D
aida: nak suruh pakwe aku main gitar jugak lah :D

aiii..macam2 budak kelas aku ni..perangai bebudak kelas aku ni macam2..seronok je ble ngan dorang..biasalah kalau dah sume perempuan dalam kelas..kecoh nyee jangan citer laa..masa kelas ECO je senyap..hahahaha..ehh..terciter pasal budak kelas pulak..td nak citer pasal budak busyuk tu..hehehe..

seriously, syg dia sgt2..kalau boleh hari2 nak tengok muka dia..hari2 nak tengok dia senyum..bila dia senyum   aku rasa itulah lukisan paling indah aku pernah tengok..nak buat dia happy tiap2 hari ..ble dia happy barulah boleh tgk dia senyum..hehe..tak lama lagi dia nak pergi jauh..perak.alahaii..jauh nya sayang..agak2 sampai ble nak jauh cmtu eh? tapi takpe sy tunggu awak..jangan risau..selalu tunggu awak..sy tau ini pengorbanan awak untuk kita :') sayang awak..ILOVEYOUBBY:*

okey..tak tahu nak citer apa dah..annyeong!! :)


Lots of Love

Isnin, 25 Mac 2013

59

maaf kan bby syg..,bkan niat baby nak wt macam 2.dh banyak kali baby kata,kena lqa manje dgn bby...nasib baik bby tk bagitahu jawapan selepas syg mintak putus dgn bby...tapi bby tk akan wat macam 2 kerana baby sayang  sayang sngt,,,..bby memang tk boleh lepaskan syg sbb ade sesuatu yunk teristimewa pade sayang...nk tw tk ape yunk teristimewa iaitu hati awak,,.dalam hidup memang payah nk cari wanita yunk macam sayang yunk boleh sabar...maafkan bby sayang sbb dh melukai hati syg..i love u noratieyah...harap2 sayang tk akan berubah selepas kejadian itu...misti happy jekan sayang bila bby ade dgn yunk..bby sentiasa ade dgn syg .tkkn pergi jauh kerana hati ini dh merindui awk sayang...sampi sini bby tulis yek...sya sayang awk noratieyah.....i miss you forever.


Lots of Love

Sabtu, 23 Mac 2013

58

mr bf: yunk, cuba dengar lagu ni
me: lagu apa?
mr bf: alaa..dengar lah
me: okay2
....................................lagu berkumandang.............................................
me: so sweet.. best lah lagu ni
mr bf: kan syg kan? bby suka lagu ni. lagu ni utk syg tau
me: yeke? thanks bby :)

p/s: lagu yg dimaksudkan - bintang hatiku:: de misis



Lots of Love