Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Isnin, 6 Mei 2013

64

Assalamualaikum BBY dan bagi orang yang mmbaca blog ini.Memang suratan takdir yang telah menentu hidup sy bersama bby..aku bersyukur pada mu yaallah.engkau lah yang maha mengetahui segala2nya...Bukan senang nk berjumpa seorang pompuan yang mcam awak tieyah...aku harap engkau akan menjadi milik ku buat selama-lamanya...amin..
               Dan aq akan ke perak tk lame lagi...aaaaaaaaaA,sedih nye bila nk tggl dia sorg2 kat jerantut....bby bersabar ye...yayang berjanji bila smpi perak yayang akn bekerja bersungguh2 kat sana nanti..,,,yayng akan mencari duit dan menyimpan duit secukup nya untuk kemudahan kita suatu hari nnti...yela bukan senang nk mencari lelaki mcam sya,yunk tampan lagi bergaya..dan lelaki yang telah lama bby idam2kan...
          yayang berterima kasih sangt2 kepada mak bby.kalu bukan kerana mak bby percintaan kita ini tk munkin boleh bertahan dgn lebih lama..Terima kasih mak dan ma kerana mem beri semangat kapade sy...ape yang tk lh lupe bila awek aq kata,yang mak syg suh jaga anak dia elok2 jgn wt benda tk senonh...inilah kali pertama dapat mak mertua mcam 2 sbb dia telah membimbing nor atieyah kejalan yang benar..ma sy pulak kata,cari la duit dari sekarang,baru la hidup ini senang, kereta boleh beli, rumah dn macam2 lagi...nk kawen pun tk susah,yela bila dh ade sume senang nk masuk meminang.bukan senang nk cari makmertua macam tieyah 2...bila org tua 2 dh mengharap along kenala buat betul2...
                   disebab kn kata2 kedua2 belah pihak ini lah membuat jiwa dan hati aku ini ingin berubah menjadi lelaki yang paling terbaik untuk awk tieyah...menhargai ape yang telah awak korban kan untuk sya awk...dan kepada mak sy pulak,along akan berjanji akan menjadi lelaki yang berguna suatu hari nanti..


Lots of Love

0 budak omey-omey komen :):