Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Rabu, 24 April 2013

63



aku menangis dalam diam
adakah keterlaluan sikap ku ini hingga kau sanggup menghukum aku sebegini?
hati ku hancur sayang..tak dapat aku nyatakan betapa hancur nya hatiku
tapi aku tahu kau pasti akan katakan bahawa hati mu lebih hancur
baiklah, aku faham :'(
andai kata nanti aku tiada kenanglah aku dlm doamu
kenanglah detik2 indah kita



I'M SUFFER IN SILENT T_T

Lots of Love

62

sejak kejadian hari tu, aku rasa yg dia dh lain. bukan sebab perempuan lain tapi sebab sikap aku, perangai aku.  aku akui sejak hari aku hampir hilang dia, layanan dia pd aku dah lain.  aku dh tak dpat dia yg dulu.  dia yg manja, jiwang. dah tak dapat.  aku menyesal sgt.  disebabkan perangai aku, aku dh tak dapat rasa nikmat bermanja dgn dia, jiwang dgn dia.  aku tahu, kasih syg dia dah kurang..walaupun dia tak cakap tapi aku rasa. tapi, entahlah..kehilangan dia satu penyeksaan pada aku.  aku sayang dia.  syg sgt2 tp tak mungkin aku akan dpt semula dia yg dulu.  aku hanya mampu berdoa, redha dgn apa yg berlaku.  aku berusaha untuk selamatkan hubungan ni T_T

I STILL IN LOVE WITH YOU YAYANG :'(


Lots of Love

Ahad, 14 April 2013

61

terlalu cinta

ya, itulah perkataan2 yg mampu aku ungkap betapa aku syg padanya.. tak mampu hati ini berjauhan dari nya, meninggalkannya, mengecewakannya kerana aku terlalu cinta..kerana dialah lelaki yg :-

- menemani aku sewaktu suka, duka
- tangis dan tawa aku hanya dgn dia
- dia pemberi semangat dan inspirasi
- dia tempat aku mengadu
- dia pendengar yang setia
- dia tempat bermanja
- dia...... dia bakal menjadi yang halal untuk ku..insya allah

ya allah, aku mohon padaMu, jodoh kan aku dgn dia, panjang kan lah jodoh kami, restuilah kami, berkatilah kami dengan rahmatMu ya allah :')

semoga akulah bidadarimu di dunia dan akhirat, sayang :')

Lots of Love

Sabtu, 13 April 2013

60

alhamdulillah..tamat sudah part 4..semester yang sgt mencabar even ada 2 paper je final..fuhhhh..killer subject nok! tp alhamdulillah carry mark okey sajoh tp tu lah nak result terbaik kena struggle masa final..and alhamdulillah jugak sebab masa final ECO and OB soklan boleh jawab sebab nak cakap susah takdelah susah mana tp nak cakap senang takdelah senang mana..apakah keling benor ayat nyee ni..hehehe..keysah pulak akuh?!  sekarang nih cuti 2 bulan..tak tahu nak buat apa kat rumah ni..jdi bibik jelah..nak jadi babysitter takde budak kecik pulak! hehehe..

citer pulak pasal budak busyuk saya nih..nk dekat 1tahun 9bulan..tak sangka dah lama dgn dia..syg dia sgt2..haa..teringat pulak ble borak dgn budak2 kelas baru2 nih..cmni citer nyee:-

cua bukak lagu "Dengarlah Bintang Hatiku"...

zur:  ni lagu tiyah..
cua: kenapa pulak?
zur: tiyah yang pasang lagu ni ari tu..best wehh
cua: ooo yeke? dapat mana lagu ni tiyah?
aku: pakwe kte yg bagi :)
aida: msti dia selalu nyanyi kat ko kan?
aku: memey lah.. dia nyanyi sambil main gitar :)
aida: wahh..best nyaa (sambil jerit2)
cua: untunglah
zur: pakwe kte pun pandai main gitar :D
aida: nak suruh pakwe aku main gitar jugak lah :D

aiii..macam2 budak kelas aku ni..perangai bebudak kelas aku ni macam2..seronok je ble ngan dorang..biasalah kalau dah sume perempuan dalam kelas..kecoh nyee jangan citer laa..masa kelas ECO je senyap..hahahaha..ehh..terciter pasal budak kelas pulak..td nak citer pasal budak busyuk tu..hehehe..

seriously, syg dia sgt2..kalau boleh hari2 nak tengok muka dia..hari2 nak tengok dia senyum..bila dia senyum   aku rasa itulah lukisan paling indah aku pernah tengok..nak buat dia happy tiap2 hari ..ble dia happy barulah boleh tgk dia senyum..hehe..tak lama lagi dia nak pergi jauh..perak.alahaii..jauh nya sayang..agak2 sampai ble nak jauh cmtu eh? tapi takpe sy tunggu awak..jangan risau..selalu tunggu awak..sy tau ini pengorbanan awak untuk kita :') sayang awak..ILOVEYOUBBY:*

okey..tak tahu nak citer apa dah..annyeong!! :)


Lots of Love