Valentine's Day Pumping Heart
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


Ahad, 28 Oktober 2012

54

assalamualaikum..
konichiwa..
annyonghaeseyo..
hello..

amboiii..banyak nyee..huhuhu
dh bpe lame dah tak update blog ney
errr...1,2,3 errmm..bpe ari eh.?
ehhh..biaq p lahh
fisrt sekali thanks to ALLAH sebab sy telah berjaya menduduki kolej pada sem dpan..
yey!! so do FADHILLAH ARIF BT GHAZI aka my bff
ngee (>_<)
ekcelli saya stress sikit pasal::
1.  tak dapat duit raya
2.  tunggu result final
3.  tak dapat jumpa si dia
hoh!! rinduuuuuuu rindu serindu rindu nyaaaaaa~~
mari sama2 !! yeahhh
oke2..ting tong!!
hahaaha
skunk sy active bertwitter
tapi tak best macam pesbuk pom !

semalam kan kita nangis oh
sebab si dia cakap bukan2
kita cakap kita tak pisah dengan dia
kita sayang dia
kita tak nak tak nak tak nak tak nak!!
akhir nya si dia gembira dgn kata kata kita semalam
cehh..buat suspen jew mucuk ney
hohohohohoho
almaklumlah tiga hari tak gayut
TIGA HARI okay!! TIGA HARI!! bukan tiga jam
stress duk kampung yang line macam nyawa nyawa ikan je
semalam dah balek lega hati mak nokkk :)
ok..tak tau nak tulis ape dah

assalamualaikum
annyong
adios
bye bye


Lots of Love

Sabtu, 6 Oktober 2012

53

demam final exam!!! yeahhh!!
best betul!! setadi cam ape tah !!
ahahahahaha
hope sem depan dapat result y memuaskan aty semua pihak
agagagaga
and hope dapat duk dlam u
22 kupon aku kumpul oh
lo tak dapat siap lah
letih2 aku kumpul
tak main lah beli2 ney
PEMALAS jew yg RAJIN nak menghabis kan duit PTPTN sebab nak beli kupon
ahahahahaha betol tak ?!!
betol lah kan?!! (angguk angguk)
bagus.!!paham bahasa betol korang ney sume :)
and ag satu
aku dan kawan kawan terpaksa menebalkan muka untuk mendapatkan kekomfeman duk at kompleks dengan menyanyi depan rektor ... koir lah konon nyeeee..laka laka jew..tak de orang tepuk pun..sedehhhh!!! kalau tak dapat duk dalam sem depan, bersiap lah sesapa yg ckap komfem tu yee :) bukan nak serang, nak tanya jew...jangan takot jangan takot (geleng geleng) hahaha :) hidup tak perlu tegur org lain dengan meninggikan suara, mengetatkan muka dan mengerut kan dahi yg dh sedia berkedut itu :D
oke lah
takde entry pasal si dia utk kali ney
tengah mengumpul idea nak tulis apa
tungguuuuuuu cuti sem k?!!
ADIOS !!!


Lots of Love